Skip to content
September 28, 2012 / autohouder

Belang verschillende iPhone accessoires

De slimste telefoon, iPhone, is een multimedia en Internet ingeschakeld Apple-apparaat. Het werkt als een cameratelefoon, evenals een draagbare mediaspeler. Samen met SMS-berichten, kunt u visuele audio-messagerie. Een multi-touch scherm met snel web browsing biedt een betere gebruikerservaring. Deze ervaring krijgen vermenigvuldigd met alle nodige accessoires.

Naast lader (oplader), er zijn vele accessoires beschikbaar in de markt, kunt u volgens uw vereisten. Er zijn een paar accessoires zonder dat u de smartphone efficiënt niet uitvoeren, en anderen die helpen bij de bescherming van uw telefoon.

Hier zijn enkele iPhone accessoires die u kopen kunt om te verfraaien uw ervaring. iphone kabel

iPhone dokkende post

Het is gunstig voor het krijgen van een iPhone docking station voor uw telefoon. Dit dock kan ook worden gebruikt om te staan van de iPod. De macht snoer ruimte laat u gemakkelijk opladen van uw smartphone. De iPhone is zeer delicaat en je kan niet overal plaatsen zoals een normale toestel. Zelfs een daling kan leiden tot zware op uw zakken. Een apart docking station is daarom essentieel. U vindt het op een online gadget shop waar iPhone kabel, geval, screen protector en andere accessoires ook beschikbaar zijn.

iPhonegeval

Als het apparaat slanke lichaam met gladde scherm heeft, zijn er kansen van gemakkelijk slip. U kunt uw telefoon met een harde kaft om te voorkomen dat een dergelijk risico dekken. Een barst op de iPhone vervalt de garantie met het. Er zijn gevallen van verschillende materialen, kleuren en stijl beschikbaar in de markt of op de online winkels.

Screen protector

De kwestie van de vingerafdrukken op het touchscreen heeft de gebruikers zijn dwars sinds de invoering ervan. Als de vingerafdrukken niet goed zijn schoongemaakt, kunnen ze beschadigen het touchscreen. Dus het is raadzaam om regelmatig het scherm schoon te maken, of u kunt ook kopen een kristallen film om te voorkomen dat de vingerafdrukken settle over het scherm. Het beschermt het scherm tegen onnodige vingerafdrukken. U kunt gemakkelijk vinden in de winkel van waar u het dockingstation, iPhone-kabel (iphone kabel) en andere accessoires hebt gekocht. Het kan niet uw iPhone te redden van ernstige schade, maar het zal beschermen tegen krassen, stof en vingerafdrukken.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: