Skip to content
August 24, 2012 / autohouder

Hoge Powered LED zaklamp om te voldoen aan uw behoeften

Zaklampen zijn bleek te zijn de belangrijkste onderzoeks apparatuur speciaal in de nacht en donkere plaatsen. Markt is gevuld met een breed scala aan zaklampen om te profiteren en veiligheid in al hun activiteiten. De selectie is volledig afhankelijk van de omgeving nodig en de parameters waaraan deze behoeften.

Led-zaklampen hebben met de verandering in de technologie, de eerbiedwaardige en onmisbare handheld verlichtingsinrichting revolutie. Oude zaklampen waren onhandig dingen die worden aangedreven door twee D-cell batterijen met het licht afkomstig van een kleine gloeilamp wordt. Het licht geproduceerd was 15-20 lumen, kwaliteit zal worden geweigerd als de batterij leeg maar goed met verse batterijen.

led zaklamp gebruiken ongeveer 85% minder stroom dan lage gloeilamp filamenten, onmiddellijk verbetering van de levensduur van de batterij. Aangezien deze zaklampen minder stroom gebruiken, kleine batterijen kunnen worden gebruikt zodat dit apparaten worden verkleind. Deze geavanceerde gebruik reflectoren beter richten de lichtopbrengst. De LED verlichtingselementen beschikken over maximaal 50.000 uur levensduur en kunnen niet worden verbroken als de zaklamp gedaald. Ze worden gewoonlijk aangetroffen met lichtopbrengst van 150-200 lumen.

Zaklamp

De solid state elektronica van een LED voorzien in verordening door een microprocessor. De microprocessor normaliseert de lichtopbrengst, waardoor voor een constante lichtstroom als de batterij drain. Hierdoor het apparaat dat de verschillende vervoerswijzen bewerkingen zoals laag, medium, hoge intensiteit, SOS en strobe modi. Consistente werking, ongeacht de temperatuur, superieure lichtbundel afstand, Extended lamp leven en meer uitvoeren tijden zijn enkele van de voordelen gerelateerd aan LED-zaklampen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: