Skip to content
July 3, 2012 / autohouder

Soorten van Zaklamp

Een draagbare inrichting, die gebruikt wordt voor belichting en een batterij cellen stroom wordt toorts. Het bestaat meestal uit compartiment voor batterijen die de macht van de gloeilamp, kleine elektrische gloeilamp, een schakelaar voor de lamp en een parabolische reflector voor het richten van de licht. Hoewel het ontwerp van de lamp is zeer eenvoudig, en het is een relatief nieuwe uitvinding. Ten eerste is de Chirpy gloeilamp werd uitgevonden en daarna de droge cel werd uitgevonden. De naam zaklamp heeft een humoristische achtergrond. In de begindagen van de droge cel, de kracht van de droge cel batterij is zeer beperkt. Zaklamp

Flashlight naam werd verzonnen omdat het bespaart de droge cel uit te oefenen, snel. De fakkel werd met tussenpozen gebruikt en net lang genoeg om hier de sfeer. Veel ontwerpen van aantrekkelijke fakkel zijn beschikbaar in de markt van vandaag.

Zoals oplaadbare zuur soort fakkels, dry cell zaklamp, LED (Light Emitting Diode) type, oplaadbare droge celtype, zonne-energie opladen type, koplamp type, elektromagneet type, onderwater type, geweer of pistool licht enz. Ontwerp van droge cel toorts is zeer eenvoudig en wordt gebruikt in de meeste huizen en bestaat uit alkaline de voeding van de elektrische lamp. In deze fakkels, wanneer de batterijen leeg raakt de verlichting dimt ook als.

Als u het kopen van een zaklamp, die een vervanging van de batterij nodig heeft herhaaldelijk een beter idee is dat de oplaadbare batterijen, wat kan leiden droge cel of een zuur type zijn. Sommige mensen maken gebruik van zonnepanelen voor het opladen van hun accu’s overdag. LED soort zaklampen zijn nieuwste en bekendste ontwerp, dat wordt gebruikt in toorts. Hoewel LED zijn er al van de laatste paar jaar, de LED zaklamp was niet beschikbaar tot eind jaren 90, omdat de LED kan niet vaak worden gebruikt en de helderheid was extreem laag.

Het grote voordeel van LED toortsen is dat het zeer weinig stroom verbruikt te vergelijken met de traditionele gloeilamp, en LED schept zoveel warmte als elektrische lamp. Meestal heeft een metalen behuizing voor zowel warmte verdwijnt door geleiding, omdat LED geen warmte door het afvoeren van de lichtbundel, zoals elektrische lampen het doen zijn.

Koplamp type heeft een zaklantaarn op de helm, zodat je handen vrij zijn. Onderwater soort toorts is een opmerkelijk zaklamp, die wordt gebruikt voor het verlichten onderwaterobjecten en waterdicht is. Gun of geweer lichten bijzonder lampen, die worden gebruikt voor de verlichting van een doel.

Deze zaklampen zijn zeer nuttig op plaatsen daar, waar de lichtbron ontbreekt. Het komt in diverse design en stroomcapaciteit, en mensen kunnen het te kopen volgens hun behoefte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: